¡Hasta la victoria siempre!

torsdag 31. mars 2011

Terapi i hver maske

Jeg kan skru på avslappende musikk, tenne levende lys, finne frem hekle-/strikketøyet, sette meg godt til rette i sofaen og kose meg dønn i hjel. Ofte med en kopp nytraktet grønn te (med en dash honning) innen rekkevidde. Tankene flyr, og jeg er langt inne i min egen verden. Gleden av å få være kreativ og skape noe er fantastisk.

Terapitime i stuen: Montering av tøfler 
Et nytt par med tøfler er nå ferdige. Jeg strikket dem for flere uker siden, men ble så oppslukt i hekling av grytekluter og duk, at jeg glemte helt ut tøflene som skulle monteres og toves. Jeg fant dem igjen oppi retroboksen med alle garnnøstene mine, da jeg skulle ta med meg hekletøyet på vorspiel sist lørdag. Ja, for også på vorspiel kan det hekles.

Halvveis i monteringen av tøffelparet
Montere, montere, montere, drikke te, montere, montere, drikke te, feste tråder, drikke te, feste enda flere tråder, putte i vaskemaskinen med en dongeribukse og sette den på 60 grader, vaske, vaske, vaske, vente, vente, drikke te, vente.... og vips!

Fiks ferdige tøfler
Jeg har ikke bestemt for hvem som er så heldig å få disse enda. Bruker du skostørrelse 42-43 og har lyst på gode, varme ulltøfler? Da bør du være ekstra snill mot meg i tiden fremover, så kan det være at det er nettopp du som blir den utvalgte.

2 kommentarer:

Anna sa...

Fine de ble.. =)
Helt enig med deg,man kan ha håndarbeid med (nesten) overalt.. Man må bare vende seg til at folk glor på tbanen, skulle tru de aldri hadde sett noen hekle før.. :D

Señorita Vero sa...

Takker :) Hehe, hekling på tbanen høres morsomt ut. For noen år tilbake fant jeg ut at det er lov å ta med hekle- og strikketøyet ombord på fly også. En periode var jeg mye på reise, og heklet som besatt fra take off til landing. Da fikk jeg mange rare blikk, gitt :)