¡Hasta la victoria siempre!

lørdag 7. januar 2012

Pulsvarmere opp og ned i mente


Det er vinter og det er kaldt. Vel, i Spania er det slettes ikke så verst. Men pulsvarmere har jeg likevel heklet, både til meg selv og mange andre. Jeg fant en kjekk oppskrift her, og hadde veldig lyst å hekle disse.

Først heklet jeg et par til Martemor i julegave. De ble så fine at jeg fortsatte med å hekle ett til mor. Til Megumi i Japan ville jeg også sende noen. Når desember kom var alle julegavene var unnagjort! Da heklet jeg like greit pulsvarmere til meg selv.

Alle ble heklet i Alpakkagarn. Gode, myke og varmer uten å klø. Synes mønsteret er kjempefint. Jeg har blitt veldig glad i det paret jeg heklet til meg selv. Kanskje blir det enda flere etterhvert. Pulsvarmere i rosa hadde jo vært veldig kjekt å ha.

Julegave til Martemor

Julegave til mor

Julegave til meg

Slike tilbakemeldinger som dette, varmer en heklers hjerte:

Facebookhilsen fra Japan

3 kommentarer:

Berit sa...

De var lekre, så kjempegode ut. Tror jeg må prøve meg på sånne en gang jeg også.
Ha en fin søndag :)

Martemor sa...

Se der ja:-) De var kjempe fine, og mye skryt har jeg fått:-) Du er jo bare superflink. Det er det jeg sier:Alt du tar fingrene i blir til gull!!

Thea sa...

Hei. Prøvde å trykke på linken til oppskriften din, men fikk beskjed om at den bloggen kun var for inviterte brukere. Har du oppskriften et annet sted? De var veldig fine =)