¡Hasta la victoria siempre!

mandag 7. mars 2011

Ferieoppsummering

Da var jeg back in business, etter en herlig uke med koseferie. Batteriene er ladet opp, og jeg er igjen klar for action. Og hva fikk jeg utrettet i ferien min? Listen min var lang når ferien startet, og her kommer oppsummeringen.

Gå på biblioteket: Check!
Biblioteket er som en skattekiste! Det er utrolig mye spennende å finne. Denne gangen leide jeg meg noen Latin Amerikanske filmer og CDer med tangomusikk, Bebe og Missy Elliot. Missy Elliot? Ja, hun er så digg å høre på når jeg er ute og løper.

Skatter fra biblioteket

Ikke før jeg kom hjem husket jeg at MACen min er ute av drift, og at jeg dermed ikke kunne oppdatere iTunes og iPoden med musikken. Derfor ingen jogging med Missy Elliot foreløpig. Istedet spilles hun høyt i Micraen frem og tilbake til jobb, mens jeg tenker på løping.

Missy Elliot - Pass that dutch

Lese en bok: Check!
Men det ble en annen bok enn den jeg tenkte. Fant en bok jeg hadde liggende, som jeg ikke var ferdig med. Den var utrolig god, og anbefales. Men les Mengele Zoo først, da boken jeg leste er nr. 2 i en triologi.

Himmelblomstreet av Gert Nygårdshaug

Hekle grytekluter: Check!
Jeg har funnet en artig blogg; A's ALMANAKK. Der er det masse kjekt å lese, og gode tips til håndarbeid. Jeg er nesten ferdig med min første gryteklut, som jeg fikk inspirasjon til i denne bloggen. Tror den kommer til å bli veldig, veldig fin. Det har gått med litt mer tid enn planlagt, ettersom grytekluten skal strykes underveis i heklingen. Uten strykejern (ja, faktisk har jeg ikke det!), har jeg derfor måttet gå på besøk til venner for å få strøket kluten min. Men i dag har jeg vært så heldig å få låne strykejernet til pikenes Jens på ubestemt tid. Åh, så snill han er! Jeg ble superglad! Nå skal det hekles og strykes resten av kvelden.

Godt i gang med å stryke for- og baksiden av kluten min

Snikkikke på Ski VM: Check!
Veldig vanskelig å unngå...

Skrive et personlig brev for hånd: Check?
Er håndlagede scrapbooks ok?

Få ny frisyre: Check!
Frisøren fikk nesten frie tøyler. Ny lillafarge, og halvkort hår. Kjempefornøyd med resultatet.

Ny frisyre!

Lete etter skjulte budksap i Donalblader: Check!
Jeg kjøpte pocketboken Donald Duck i Slaraffenland på bruktboden. Syntes det hørtes ut som noe som blir lest når man har ferie. Har lest den første historien Onkel Skrue - Operasjon hikk. Den handlet om Onkel Skrue som fikk hikke like før han og Onkel Donald skulle dra verden rundt for å sjekke opp forretningene til Onkel Skrue. Han hikket seg gjennom hele reisen, uansett hvor mye Onkel Donald prøvde å skremme han. Det var først da han kom hjem og fikk vite hvor mye alle påfunnene til skremmingen hadde kostet, at han ble kvitt hikken.

Og det skjulte budskap? Det er ingenting som er mer skremmende enn å sløse bort penger, kanskje?

Stå opp før kl. 12: Check!
Every single day!

Bryllupsgreier: Check!
Ja, masse bryllupsgreier! Både utdrikningslag, bryllupplanlegging, bryllupsforberedelser, bryllupsgavehandling og toastmaster i bryllupsfesten.

Snoke etter retronips på Fretex: Check!
Men fant ikke noe kjekt jeg ville kjøpe. Gikk derfor videre til bruktboden og fant mange kjekke tegneserier og bøker. Føler meg litt lucky for tiden, så da passet det fint å kjøpe Lucky Luke, syntes jeg.

Mye kjekt å kjøpe på bruktboden

Bestille hotell i Athen:
Forsatt noen uker til avreise...

Danse tango: Check!
To ganger i uken + mye frem og tilbake på stuegolvet. Tango er supergøy!

Bake:
Skulle jeg bake? Glemte ut at jeg hadde tenkt å gjøre det. Det ble generelt lite matlaging på meg. Jeg var for det meste ute på restauranter og kafeer og koste meg.

Gå turer: Check!
Etter å ha danset tango, og pratet masse om tango, snublet Tangopartneren og jeg av gårde på tur i bekmørke Sørmarka en kveld. Vi gikk oss nesten vilt. Glade ble vi da vi endelig fant en opplyst sti og kunne ta turen opp til Ullandhaugstårnet og nyte panoramautsikten. Ellers har jeg trasket mye frem og tilbake til byen, og nytt livet i Gamle Stavanger.

Sjekke opp tangoskoler i Buenos Aires: Check!
Det finnes utallige å velge mellom. Drømmen om å danse tango i Buenos Aires kan bli realitet til sommeren.

Skrive minst to blogginnlegg: Check!
Puh, det klarte jeg akkurat! Å ha ferie var travlere enn jeg trodde.

Jogge?:
Ting med spørsmålstegn bak utføres ikke i ferier.

Ta masse bilder: Check!
Spesielt godt likte jeg de jeg tok av tulipanene i stuen.

Vår i stua gjennom hele vinterferien

2 kommentarer:

Heilt spesiell sa...

Morsomt å følge bloggen din!Fin frisyre til deg,og veldig deg.(?)

Señorita Vero sa...

Så kjekt å høre! Er glad i den nye frisyren, selv om jeg plutselig må bruke rettetang... :) Har vært innom bloggen din i dag. Voksenkjolene var fantastisk lekre. Du er utrolig dyktig!