¡Hasta la victoria siempre!

søndag 13. mars 2011

Gitar, vin og sang

Da jeg ble invitert på fest med reker, vin og gitarmusikk hos surferen Willy, var jeg kjapp med å svare JA! Willy er en kjernekar, og det var lenge siden vi hadde hatt hos "ei blauda" sammen; for å bruke hans ord.

Reker var ikke å oppdrive i Oljehovedstaden denne lørdagen. Willy ble litt skuffet, men pytt, pytt. Fest skulle det bli uansett!

Etter oppvarming med et bredt spekter av musikk på Spotify; fra reggae til tungmetall, var det klart for trubadurene I Villrede. De har nettopp kommet ut med låten Ver (lenke), som garantert blir en lokal hitt. Du  klikke på lenken og høre! Gleder meg til video på YouTube!

Trubadurene I Villrede

Gitarene var stemt. I stua satt rundt 15 oppspilte mennesker, klar for allsang. Låten Liden av Ingenting ga en pangåpning, og videre ble typiske Stavangerhitter som Tore Tang og Me to går alltid aleina sunget for full hals. 

Plutselig kom Willy med en overraskelse til gjestene. 4 sammenheftede ark med utdrag fra 36 sanger, som blir spilt med de samme 4 akkordene, ble delt ut. Utrolig morsomt å forsøke å synge noen små snutter fra kjente låter på rappen. Det gikk litt i surr for oss alle.

4 chord song. Axis of Awesome
Da trubadurene begynte å klage på ømme fingre og ville ha drikkepause, tok Willy over showet. Jammen kan han spille gitar også!

Sjefstrubaduren
Stemmeløse gikk turen videre til byen. Det ble hverken Backstage, Checkpoint eller Timbuktu. I stedet endte kvelden på Gnu og Cementen, med påfølgende nattmat på Dahalanko Kebab City. 

En super kveld/natt med mye morro!

Ingen kommentarer: