¡Hasta la victoria siempre!

torsdag 1. mars 2012

Den første vårdagen

Den første vårdagen feires med nytt bruktfunn fra Fretex. Det perfekte funnet til denne dagen. Et glass dekorert med nydelige blomster. Glasset vekker gode minner fra barndommen, fra da jeg var på besøk hos bestemor og bestefar. I stuen var det et skap fullt av vakre ting. Jeg kunne stå der og beundre alle skattene i en evighet. Og det jeg likte aller best var glassene. Fine glass dekorert med blomster. Nå har jeg endelig fått mitt eget fine blomsterglass, og jeg skulle så gjerne hatt fler. Kanskje er jeg heldig, og finner ett etter ett under de spennende skattejaktene mine.


4 kommentarer:

Anonym sa...

Hmm! Det ser ut som det er de samme glassene som jeg fikk av pappa. Innbiller meg at det er 5 stk. pluss 1 mugge. Har de bare som et minne, så bare kjekt hvis du vil ha de.

Berit sa...

Nydelig, morro med gammle ting med minner :)

Señorita Vero sa...

Kjære Anonym! Kanskje er det min kjære mor som skjuler seg bak dette pseudonymet? Synes å huske at det var noen flotte blomsterglass i det ene skapet ditt også da jeg var liten. Kanskje var det nettopp derfor øynene mine fallt på nettopp dette glasset og jeg ikke kunne forlate butikken foruten. Jeg tror faktisk det er akkurat det samme. Selvfølgelig vil jeg mer enn gjerne ha både glassene og muggen. Det hadde vært nydelig å dekke med. Tusen, tusen takk!

Fru Samuelsen sa...

Hei på deg!

Kjempefint glass du fant!! Og så hyggelig hvis du kan få mer i samme serie:-)))
Likte innlegget om Japan, minnet meg om da vi var i Sør-Korea for noen år siden.
Kikker litt mer på bloggen din og kommer tilbake!! Legger meg som følger hos deg!!
Takk for kommentar inne hos meg!! Veldig hyggelig!!
in søndag til deg!!

Klem Fru Samuelsen/Siri:-))