¡Hasta la victoria siempre!

onsdag 7. mars 2012

Slanketips! Del 1

Slankesesongen er godt i gang, og her skal det også slankes! Beholdningen har økt med flere kilo den siste tiden. Hvis jeg ikke iverksetter noen øyeblikkelige tiltak, kommer jeg til å slite med å vite hvordan jeg skal kvitte meg med dette overflødige lageret.

Jeg har nå gjennomført første del av programmet, og kan med en viss stolthet erkjenne at jeg har oppnådd en reduksjon på 100 gram i løpet av få dager. Kanskje ikke det høyeste tallet, men jeg er godt fornøyd med det foreløpige resultatet. Jeg er allerede i gang med del to, og prognosene tilsier at jeg vil oppnå en reduksjon på rundt 50 gram til de forestående dagene.

Hvis jeg er veldig flink, klarer jeg å fullføre tredje del av programmet også. Selv om jeg er litt usikker på om jeg er sterk nok til å motstå alle fristelsene som lokker både her og der. Men jeg har et håp om å klare en ytterligere reduksjon på 100-150 gram.

Jeg takker Pinnekroken, som har vært en viktig inspirator i denne prosessen. Mitt første resultat leveres som mitt bidrag til utfordingen Den store garnslankingen.

Pastellfarger er den absolutte vårmoten i år, og jeg tenkte dette var en fin anledning til å lage noe med litt pastell som jeg kan pynte med i MiCasa i Spania. Pastel på spansk betyr kake. Et herlig sammentreff. Dette er nok den eneste slankekuren hvor nettopp pastel er lov.

Oppskriften er den samme som jeg brukte da jeg heklet den sukkersøte grytekluten i fjor. Begge er bare snop for øyet!


3 kommentarer:

Anna sa...

LOVE IT! Den e så fin!!
Sikla på den forrige også(beklager griset...;p), NU må æ få lagd mæ sånn æ å..skal bare,må bare først...

=D

Señorita Vero sa...

Hehe, det er fullt lov å sikle :D Rett før jeg spiser den opp selv. Denne hekler du på et lite blunk, så det er bare til å sette i gang. Men jeg kjenner meg igjen... alt for mye gøy å hekle og for få timer i døgnet ;)

ladybug sa...

Disse var rett og slett nydelige :-)

Lykke til i utfordringen vår.

-Pinnekroken-