¡Hasta la victoria siempre!

søndag 28. august 2011

La meg få presentere...

SKRYTEGRYTEKLUTEN!
   

Jeg er så fryktelig stolt over denne grytekluten! Når jeg satte i gang å hekle den, hadde jeg ingen forventning om at den skulle bli fin. Da så den sånn ut:


Mer om det kan du lese her.

Hempen ønsket jeg å gjøre litt annerledes, og valgte å ikke hekle den. Jeg fant noen matchende farger i perlelageret og tredde dem på før jeg laget en løkke. Synes det ga skrytegrytekluten en fin tøtsj.


Hvis jeg, mot all formodning, skulle bli lei av denne blomsten, er det bare til å lukke øynene et bittelite sekund og si:  
Simsalabim!
   

Vips, jeg har fått meg en ny blomst! 
Den andre siden av skrytegrytekluten. 

  

Det blir vanskelig å bestemme seg for hvilken side som skal henge mot veggen til enhver tid. Er blitt så inderlig glad i begge blomstene.

Selvfølgelig, jeg kunne jo gjort det veldig enkelt for meg selv, og bare heklet en tvilling. Men jeg drømmer om et kjøkken fylt med ulike skrytegrytekluter i leiligheten i Spania. Mange skrytegrytekluter i forskjellige farger og former som dekorerer en av veggene.

Heklekroken er flittig i bruk nå om dagen, så det er nok ikke lenge før neste skrytegryteklut dukker opp på bloggen.
   

4 kommentarer:

Berit sa...

Den var kjempefin, herlige farger. Den kommer til å lyse opp på kjøkkenet nå når vi går mot mørkere tider :)

Hegeslilleboble sa...

Den ble kjempefin!!!

Marlene sa...

Wow, den er jo et lite kunstverk!
God helg!

Señorita Vero sa...

Tusen takk for koselige kommentarer! Grytekluter er absolutt små kunstverk som lyser opp på kjøkkenet! Det kommer nok til å bli mange av dem etter hvert :)