¡Hasta la victoria siempre!

lørdag 21. mai 2011

Den nye gaveetiketten

Jeg blir overrøst med gaver for tiden. Det føles som om jeg har bursdag en gang i uken. En herlig følelse, det! Nå har jeg fått opprettet en gaveetikett på bloggen min. Kjekt å kunne forevige alt det fine jeg får her inne. Gaver liker jeg å ta i bruk med en gang. Og de gavene som er forbruksvare, forsvinner jo etterhvert. Da har jeg iallefall noen bilder og små historier på bloggen, som jeg kan mimre sammen med.

Søss og godguttene stakk en liten tur innom her om dagen. Godguttene kappes alltid om hvem som klarer å komme seg først inn dørene. Den Sterke og Den Raske. Denne gang var det Den Sterke som vant. Og det var nok fordi han hadde en overraskelse til tante. Ivrig rakte han frem posen med en liten presang oppi da han var kommet halvveis innenfor døren.

 Oioi! Hva skjuler seg inni denne fine pakken, mon tro...?

 En oransj slangesåpe! Tøft! Perfekt til det oransje badet mitt.

Og for dem som ikke visste, jeg er utrolig fascinert av slanger. 
Beviset har vi her:
  Så fornøyd med kjæledeggen over skuldrene!

Pakke i posten! Yey, det er gøy, det! I de fleste tilfeller er den latinske mañana, mañana filosofien noe frustrerende for en handlekraftig kvinne som liker å gjøre ting nu(!). Men når det gjelder bursdagsgaver, er den bare toppers. Mye kjekkere å spre bursdagsgavene litt utover året, i stedet for å bli overøst kun på selveste dagen. Så da det plutselig dukket opp en pakke i posten fra eksen i London en god måned etter bursdagen min, var jeg helt i ekstase! Dette året fikk jeg en lekker veske med masse paljetter og blingbling på, sammen med et artig bursdagskort. Akkurat sånt som jeg liker. Han vet hva jeg liker, eksen min. Kanskje ikke så rart. Etter å ha hengt sammen 24 timer i døgnet i 1/2 år på kryss og tvers i Europa og Marokko, etterfulgt av et 2 års samboerskap i Mexico, kjenner han meg godt.

 Lekker veske med et britisk tøtsj

I tillegg til slanger, er jeg en katteelsker og dette er det aller, aller morsomste bursdagskortet! Jeg flirer hver gang jeg ser på det. Også er det roooosa!

Søte pusekatten!

2 kommentarer:

Frida sa...

hei! vet du hvor såpen er kjøpt?

Señorita Vero sa...

Heisann! Ja, den er kjøpt på Såpe.