¡Hasta la victoria siempre!

tirsdag 14. februar 2012

Valentinslue og en slags blind date

Jeg har heklet en god og myk alpelue i rødt. Rødt er jo kjærlighetens farge, så det passet perfekt at denne ble ferdig nettopp i dag, på selveste Valentinsdagen. Jeg måtte rett og slett pynte den med en rose.

I kveld skal jeg på mitt aller første språkutvekslingsmøte. Det er en gruppe som arrangerer disse møtene i Malaga hver tirsdag. Her møter mennesker opp fra forskjellige land for å praktisere hverandres språk. En genial måte å bli enda bedre i spansk på, samt treffe nye mennesker i byen jeg har forvillet meg til.

Morsomt hvordan jeg kom over denne muligheten. På lørdag formiddag gikk jeg en tur ned til sentrum. Bort gjennom gatene henger det lapper om leiligheter til leie, malekurs, dansekurs, dyr som gis bort, dyr som er savnet. Det fikk meg til å tenke tilbake til tiden jeg loffet rundt i Europa for ca 10 år siden. Både i Spania og Italia så jeg lapper hvor lokale og utenlandske studenter søkte personer som var interessert i å utveklse hverandres språk.

Lørdag var nok en solskinnsdag, og som vanlig nøt jeg en café con leche og litt tapas på favorittstedet mitt. Da regningen var betalt og jeg ruslet derifra, falt øynene mine på en lapp som hang på en stolpe. Det var et enkelt A4 ark med masse tekst, og jeg vet ikke hvorfor jeg gikk nærmere for å lese hva som stod på nettopp denne lappen.

Neimen! Hva var dette? En gruppe som søker personer som er interessert i et språkutvekslingsmøte. Herlig! Det er i slike øyeblikk man forstår at det er noe i det som omtales i The Secret.

Etter å ha sendt dem informasjonen de trengte, har jeg nå mottatt en e-post fra Rosa, hvor hun skriver at hun har funnet en partner til meg for kvelden. Jeg vet hverken kjønn, alder eller nasjonalitet. Bare hvor jeg skal møte til hvilket klokkeslett. Så utrolig spennende! Nesten som en blind date, dette!

Da tar jeg Valentinsluen på og går for å møte språkutvekslingsgruppen og min utvalgte samtalepartner på Plaza de la Merced.


Ha en fin Valentin, kjære blogglesere!

1 kommentar:

Hegeslilleboble sa...

Så utrolig kult!! Er nok meget å hente i "The Secret" ja :). Kos deg!