¡Hasta la victoria siempre!

tirsdag 18. oktober 2011

Fra jenterom til gjesterom: Check!

Her går det unna! Gjesterommet er ferdig malt og sovesofaen skrudd sammen. Ja, jeg valgte sovesofa i stedet for seng. En seng tar så stor plass og da blir det et rom som bare står der og ikke kan brukes til noe annet enn gjesterom. Med sovesofa har jeg et rom som også kan brukes av meg. Det kan jo være yogarommet mitt, for eksempel?

Før


Rommet er malt, og jeg er i gang med monteringen av sovesofaen.


En stor sovesofa, og desidert det verste monteringsprosjektet så langt i min flatpakkekarriere. Ikke fordi det var så vanskelig, men fordi skiftenøkkelen i verktøyskrinet jeg kjøpte på IKEA var helt ubrukelig. Og når skiftenøkkelen som følger med i flatpakken er enda verre, og jeg måtte bruke skiftenøkkel over alt, ja da var det slitsomt. Men jeg kom i mål til slutt. Noe nervøs når jeg skulle gjøre sengen om til sofa første gangen, men kunne gledelig konstatere at alt var riktig satt sammen. Flinke meg, tenkte jeg da, og smilte fornøyd for meg selv.

Nå!

Det ble marengs på gjesterommet også. 10-liters spannet rakk akkurat til både stuen og gjesterommet. Det samme gjalt for maskeringstapen. Så tom for maling og tape, tar jeg nå pause fra oppussingen. Både kontoret, mitt eget soverom, entréen og gangen gjenstår, men de får få seg en overhaling neste gang jeg er her nede. De viktigste rommene er tatt. Stuen er blitt lekker, og nå kan jeg ta imot gjester og innlosjere dem på et hyggelig lite gjesterom.

Velkommen!
     

2 kommentarer:

Berit sa...

Det blir kjempefint, så deilig det må være med en leilighet i Spania. Etter all denne skruingen må du ta deg en tur på stranden i Torremolinos. Det er bare helt skjønt :)

Hegeslilleboble sa...

Å flink du er, det blir kjempebra!