¡Hasta la victoria siempre!

mandag 24. oktober 2011

Myke pulsvarmere til høst- og vinterdager


Jeg er på Norgesvisitt, og her er det kaldt! Da må jeg lage noe som kan hjelpe meg med å holde varmen frem til jeg drar tilbake til solskinnsbyen Malaga.

I helgen heklet jeg fine, røde pulsvarmene. Jeg hadde funnet frem en oppskrift jeg skulle bruke, men så oppdaget jeg plutselig et mønster som på engelsk kalles crocodile stitch. Vet ikke hva vi har oversatt det med på norsk, men kult var det. Veldig kult! Sånt kult mønster ville jeg også prøve å hekle, og lærte meg det ved hjelp en video på bloggen til Yarn Muse.

Plutselig var oppskriften forkastet, og jeg satt og heklet pulsvarmere på frihånd. Mye gøyere enn å hekle etter oppskrift! Jeg startet med 3 rader crocodile stitch, deretter 2 rader kjedemasker, og videre med halvstaver frem til jeg ønsket å slutte av. Jeg avsluttet med en runde pikoter, for å få en fin kant. Antall masker justerte jeg etter størrelsen på hendene og armene mine, så disse passer meg perfekt!

Jeg brukte garnet Royal Alpakka fra Dale. Det gikk med akkurat et nøste. Krok nr 3.

Kjempefornøyd med resultatet!Og med disse deltar jeg i Pinnekrokens utfordring Noe som varmer.
 

5 kommentarer:

Berit sa...

De var lekre, så flink du er :)

Hegeslilleboble sa...

De så deilige ut!!

ANNEPÅLANDET sa...

Utrolig fine!!! Og stilig med matchende negler! Må jammen lære meg crocodile stitch. Hekling er gøy, fordi man ikke trenger så mye oppskrift, det er bare å hekle i vei. Og noen ganger blir det supervellykket, sånn som her.

Det skulle ikke forundre meg om det blir en ny gryteklutbyttering en gang, for det har vært morsomt og inspirerende. Kanskje du blir med en annen gang, om det passer?

Ha en fin helg!

Jane Brit sa...

Takk for at du deltar i utfordringen hos Pinnekroken!
Lekre pulsvarmere! ;)

Hilsen Jane Brit
- Pinnekroken -

helen og gutta sa...

så kjekt å oppdage at du har blogg :-) pulsvarmerne dine var bare lekre. skal bli spennende å følge med på hva du driver med:-)