¡Hasta la victoria siempre!

torsdag 3. januar 2013

Don't worry...

... It's only Rock'n'Roll!


Heisann! Det begynner å bli en stund siden sist. Nytt år og greier! Nye muligheter. Hva skal jeg finne på i år, da? På minMote.no skryter Jenny Skavlan over at hun og kjæresten har innført shoppestopp det neste halvåret. Wow! Med hennes garderobe kunne jeg nok latt være å kjøpe noe som helst i løpet av de neste 3 årene. Minst. Jeg kom på samme idé i 2010. Jeg og Søss satt i et familieselskap og utfordret hverandre. Det resulterte i at det ble null innkjøp fra slutten av januar til juli på begge to. Enkelt! Så enkelt at jeg i 2011 bestemte meg for å ikke kjøpe klær gjennom hele året. Og det var så lett at jeg like greit lot være å kjøpe sko og vesker i samme slengen. Tror ikke jeg skrøt over denne bragden på bloggen en eneste gang. Jeg skjønner jo nå i ettertid at dette var svært dumt av meg. Dette kunne jo gjort meg berømt. Store avisoppslag og hundrevis av følgere.

Akk, ja. Hvem bryr seg? For i 2013, da blir det Rock'n'Roll!

Hele universet roper det ut. Alt startet i London. Selvfølgelig! Var en liten svipptur innom metropolen før jeg dro videre til Malaga. London Baby! Jeg hadde helt glemt at det finnes et liv utenfor Spania og Norge. Men nå er reisebasillen tilbake. Tre nye land står allerede på agendaen i år, og kanskje blir det fler.


Jul og Rock'n'Roll i Carnaby Street. Digger stedet. Også romjulssalget. Siden jeg ikke er like flink som Jenny, unnet jeg meg en skikkelig rocka bukse fra French Connection. Tøffere dame enn dette skal du lete lenge etter.

Who's the Star now?!

Da jeg kom til Malaga ble jeg møtt av den enestående Albert Einstein. Klistret på en grønn søppelkontainer stirret han på meg med den tunga. Når selveste geniet over alle genier sier Rock'n Roll, ja da må det tas seriøst.


Og som om ikke dette var nok tegn på at 2013 skal rocke, i dag oppdaget jeg at en av mine yndlingsartister fra Spania har kommet ut med nytt album i fjor. Tittelen måtte jo bare være "Un Pokito De Rocanrol"; Bittelitt Rock'n'Roll.Jeg venter spent på fortsettelsen...!
      

Ingen kommentarer: