¡Hasta la victoria siempre!

tirsdag 27. september 2011

Ukesstatus

En uke har gått siden jeg forlot Norden for å flytte inn i min nye leilighet i Malaga. Så hvordan er min nye tilværelse på den spanske solkysten? På tide med en liten statusrapport.


Ja, jeg hadde likt å hatt dette soverommet i leiligheten! Men dette er nok fra min første natt. Da overnattet jeg på hotell, siden overtakelsen av leiligheten var neste dag. Noen ganger lønner det seg å ankomme veldig sent til hotellet og flørte litt med resepsjonisten. Litt smiling og blunking og vips! Jeg hadde sikret meg hotellets suite! En diger suite med superduperstor seng, egen stue, marmorbelagt bad med massasjedusj og boblebad.


Leiligheten min var nok ikke like ren og pen som suiten. Jammen er det noen som vet å grise, gitt! Slik så det ut rundt omkring i leiligheten ved overtakelse. Jeg er sikker på at de fleste skap og skuffer ikke har blitt vasket de siste 6 årene, som er tiden de forrige eierne bodde i leiligheten.

Så da var det bare å sette alle kluter til!

Jeg har vasket høyt og lavt.

Jeg har skrubbet på alle fire, gnikket og pusset.


Mor har muntret meg opp og sagt at jeg må huske å kose meg med det jeg gjør. At jeg nå har fått oppfylt drømmen min og at jeg ikke må stresse for mye. Så i de små pausene mine drikker jeg grønn te og spiser smilekjeks. Da blir jeg minnet på at jeg har all grunn til å være glad, og at det blir rent og pent til slutt.


Foruten all vasking og skrubbingen har jeg trasket byen rundt på møbeljakt. Foreløpig bor jeg nokså primitivt, og kun det aller nødvendigste er kjøpt inn. På Ikea. Enkelt, og greit! Så når jeg ikke vasker og skrubber, da skrur og monterer jeg.

Kontoret er rommet som har blitt mest innredet. Der sitter jeg og arbeider remote.
Ja, for arbeid må jeg jo også ha tid til!


Men søndag er hviledag. Iallfall bittelitt. Jeg tok meg en tur inn til byens hjerte, satte meg på en utecafé og nøt en kaffekkopp mens jeg leste første kapittel i Et godt menneske.

Kapittel to får nok vente til neste søndag.
  

Ingen kommentarer: